Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och denna ljusnande framtid är vår?

Männsikans kval dunkar i huvudet.
- En overklig kakafoni.

Stulna känslor ljuder i kvällningens sken.

Spågor från fingrarnas enträgna sökande lägger snaran.
- En meningslös ton, redo att dö ut.

Sången ljuder från andra sidan dörren.
-Livet speglas.

Är detta meningen med alltets existens?

Stulen känsla flyr. Obestämdheten leder framtidens frågor och skickar en rysning. Jag hör det.







Fri vers av Moonwater
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater