Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga läka dina sår


när dimman tynger
under dina ögon
önskar jag att du lät mig
hålla om dig

som alla nätter
då jag borde funnits
men var så långt ifrån

när du fattas
en bit i hjärtat
vill jag fylla den
om du låter mig
komma nära en gång till

fast jag vände bort
just då du behövde
min kärlek mer än någonsin

du vet väl att jag aldrig
lämnade dig
men att tröttheten
förflyttade själen så fort

du vet nog så väl
att mörkret skymde mina ögon
så att jag inte såg
att det vackraste var du

våga läka dina sår en gång till

släpp in mig
jag saknar att leva inuti dig





Fri vers av devilsangel
Läst 429 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-10 15:46



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbart skrivet om våra sår som håller avstånd, applåd o bokmärke!
2008-02-13

    Lindizz
mycket vackra och varsama ord
2008-02-13

  isabel louise
åh så underbart vackert och berörande. blir tårögd ju...
2008-02-11

  KristinaE
.. vacker, vacker och en mild vädjan till kärlekens omslutande värme - att våga älska!
2008-02-11

  ÅsaLena
En vacker och ömsint bekännelse. Sådana ord - så nakna och äkta når fram till slut...
2008-02-11

    ej medlem längre
Mycket ömt och berörande, vackert skrivet!
2008-02-10

    nudel
Mycket vackert:)
2008-02-10

    sunnanvind
Fint o varsamt...mycket fint!
2008-02-10

    en tid för länge sedan
fint och bra skrivet
2008-02-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Otroligt vacker och känslosam!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel