Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Styrs vi av principer eller av aktuella, brukbara, formbara sanningar?


Kondomens realitet (en rad)


Den obefruktade sanningen, kondoren skrattar.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-12 18:24



Bookmark and Share


    *Zenobia*
vi tycks ha läst samma dikt...trooor jag... ;)
2008-02-13

  aol
så är det bravissmo
2008-02-12

    ej medlem längre
Inte alltför sällan, av hormoner.
2008-02-12

  Rune Thorsell
Hej Night Soul Woman!

Nej, vi styrs inte ens av principer - värre än så - av ideologier.
2008-02-12

  Bengt VIP
hahaha, den gode kondoren får ofta tillfälle att skratta....
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen är min princip.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman