Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Streeessad till döds



 Stressad.
Omskakad.
Andfådd.
Ensam i
motorvägen.
Varje ruta i
almanackan
fylld.
Hör du tonerna?

Hör dem klinga . . .

klockorna är trasiga
och tonerna återfann
sin klang!

- Tystnad ~
Stegräknaren kastas i sjön!
Jag är döv även om klockan
aldrig slutar i min hjärna ticka!

Låt mig se fasader, dynamiter
och jag lovar att jag inte
ska detonera dem; bara
genomskåda dem och
gå vidare . . .
även om vad jag ser
kan vara mig själv
i spegeln!

Steg
Steg
Steg
- Tystnad ~
Jag kastar mina ögon
i eldens cirkel!

Myrorna kittlar min kropp
medan jag ligger på gräsmattan

smekt av solens strålar . . .
Myrorna går till sin myrstack

- Tystnad
Jag är inte bedövad inte hellre död!
Mitt hjärta slår i samma takt
med mina känslors toner
och mina ögon ser vad
mitt hjärta vill se.

Kanske jag är död för världen . . .

Magen skickar en puls
.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-13 15:16



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Speeeeeeed, ge mig mer, underbart!
Inget Scato det här inte :)
2008-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Stress är farligt.
En gång blev jag t o m stressad av att försöka stressa ned.
2008-02-13

  Jan Linderoth
Oj jag tillochmed läste den stressigt, snabbt som en fors av amfetamin...men du...jag gillade ju den här...stressmaja!
2008-02-13

  Michaela Dutius
Den gick rakt in i mitt hjärta- gåtfull här och där men något inom mig förstår
2008-02-13

  Bjarne Nordbö
Puls från magen ska man lyssna noga på.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman