Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt och datt och sen . . .


(((Kärleksdrama, kärlekstrauma darling!)))

Dra en fanfar och
klappa med stolthet
din mage
du självbelåtna jävel och
medan du är så nära
klia din röv också!

*skratt*

Skrattar du?
Det finns ingenting att skratta åt längre!
Du faller, du faller framför mina ögon och
jag kan bara se dig falla utan att
kunna göra någonting åt saken!

Se ditt ansikte i spegeln!
Se!
Här!

Spegla dig i mina ögon!

Gör det nu!
Ser du att mina ögons glans sakta slocknar?
Ser du att tanken av dig infekterar min hjärna?
Jag är inte längre den du älskade,

jag blev din skugga . . .

Du som var och kan bli mina ögons fröjd . . .
Vem är du nu?
Varför tillåter du din hjärna att vandra i underjorden?

AH! Mitt hjärta!!!

Hon sitter på stolen, mittemot fönstret och
stödjer sig på vägen, andas hastigt och skakar
medan hon blundar en stund;
även mörkret snurrar runt.


Ett ljud.
Dörren stängs.

Hon öppnar sina ögon och ser
hans kropp fallandes förbi fönstret,
hör hur hans kropp möter asfalten.
Hon svimmar . . .

En förbipasserande skriker hysterisk
Blod
hjärnsubstans

asfaltens svärta färgas röd

Den förbipasserande släpper
balongen från sin hand.

Ballongen stiger dansandes
mot himmeln, rakt upp

Alla hjärtans dag - röda ballong
försvann i horisonten
bland byggnaderna.

Någon annan såg det och
påmindes om dagens betydelse
köpte blommor och choklad
åt sin flickvän.




 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-13 21:40



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
en fin monolog-kind-of-dikt

fast jag misslyckas att verkligen tro att hela historien slutade så som det framstår i slutet av din monolog-kind-of-dikt
jag tror att ingen skulle märka den röda ballongen :)
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Underjorden är farlig.
Abyssen.
Den kan stirra tillbaka.

Alla hjärtans dag är en löjlig bluff.
2008-02-14

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
a lonsome walk.. in traffic paradise.. :)
2008-02-13

  Nanno
Underbar skrivet...
med en härlig slut..
bittert men vackert
Gillar stakt.

Kram
Nanno
2008-02-13

  DanSan
****************************

Helt makalöst bra skrivit NSW . . .
*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

***************************
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman