Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är stark

Jag saknar inte alla roliga stunder tillsammans

De återupprepas i mitt minne dagligen

 

Jag saknar dig inte

Mitt liv försvann då du gick

 

Jag hatar dig inte

Alla mina känslor frös till is utan dig

 

Jag hittar någon annan

och de kommer vara en blek kopia av dig

 

Ensam är stark




Fri vers av fallen
Läst 752 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-13 23:57



Bookmark and Share


  Kameleont
Här frös jag till is, en text som berör in i själen.
Den gör ont på ett vackert sätt
2008-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det bästa, går ju
i en, i repris, men
ändå, längtar man
efter en bris, bara
en vind av det, på
sin kind...
2008-02-14

  ia VIP
som ett avskrivet kapitel
med kvarglömda minnen
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen