Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av en blomma

En vas med blommor står på bordet,
på en duk i blått och vitt.
Solen lyser genom fönstret,
skapar färgerna helt fritt.
Dofter fyller rummet,
minnet tar ett språng.
Till en tid utan bekymmer
som vi delade en gång.

Som vi älskade varandra
tror jag ingen nånsin gjort.
Du var het och jag var villig
när vi älska i en port.
Dina vingar bar mig högre
till en rymd jag aldrig sett.
Där vi svävade tillsammans,
man och kvinna som blir ett.

Jag ställde blommorna vid sängen,
dom du älska allra mest.
Då du vakna upp så log du,
sa det var en vacker gest.
Nu är huset tomt och öde,
aldrig hör jag dina ord.
Minnet av dig väcks numera
av en blomma på ett bord.




Fri vers av Thommy
Läst 663 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-02-16 15:51



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Du skriver med alltid med rytmisk bravur och med innerlighet som berör på djupet..det här är bara så otroligt vackert Thommy!!!!
2008-02-18

  Lyckohäxan Enediel
Helt perfekt...allldeles lagom av allt här i...jättefint!
2008-02-17

    JJ VIP
Vemod... vackert vemod! Mvh. JJ.
2008-02-16

  Erik L
Vacker vemodspoesi som förr tankarna till...ja Karl Asplund är nog den som ligger närmast till hand. Bra!
2008-02-16

    sunnanvind
Jag blir så himla ledsen av den här...den gör så ont samtidigt så vacker...
2008-02-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vacker även om den är sorglig.
Texten berör.
2008-02-16

  mare VIP
...vilken vacker dikt om kärleken.....och sorgen .......applåd !
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy