Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vårens första knoppar


känn mitt hjärtas ödsliga slag
det har gått vilse sen jag vände bort
från dig som stulit mina andetag

lägg sårbarheten åt sidan
och förlåt oss våra misstag
är så tom och kall utan dig
du som rört mig så innerligt
fångat varje del av mig

jag lät dig aldrig veta
om nätterna då saknaden skrek
efter din väldoftande hud mot min
dina magiska händer överallt

blomma ut med mig
slå ut som vårens första knoppar
i vår allra första kyss

befara inte kärleken jag håller
i min hand bara för dig
den lever i evighet för oss

men utan dig
upphör min puls att slå jämnt

du finns inom mig
i varje steg jag tar
i varje blick jag anstränger
för att drunkna i någon annan

varje ord av förnekelse
är ändå kärleksord till dig




Fri vers av devilsangel
Läst 369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-23 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara rader av mod, ömhet och saknad, önskar dig evig lycka o kärlek, tack för läsningen!
2008-02-24

  Nina V A
det är förunderligt hur kärlek kan dela vackraste himmel, en svårlöst rebus, ett sår tvärs över livets lunga. Ventilering så vi orkar nya andetag. Du skriver smärta!
2008-02-23

    Bodil Sandberg
\"blomma ut med mig
slå ut som vårens första knoppar
i vår allra första kyss\"

så vackert så vackert..hela dikten är underbar
i sin sårbara sköra ton
kärlekens svarta ros här doftar!!!!!
2008-02-23

    JJ VIP
Vackra lovande rader! Kärleken så svårfångad och så komplicerad, men ändå så fullkomlig! Mvh. JJ.
2008-02-23

  issac.a.m
Så Underbart..
2008-02-23

    ej medlem längre
Svårt att hålla starka känslor inom sig så här på våren*L*
Ännu en strålande dikt av dig vännen!
2008-02-23

  Lena Renman
Smärtsmat vackert och fyllt av längtande kärlek och saknad.
Hoppas diktjaget får till stånd ett möte som fungerar. Applåd
lena
2008-02-23

  isabel louise
innerligt och smärtsamt..du berör som alltid med dina känsloladdade, sköra men samtidigt starka texter!
2008-02-23

  Bjarne Nordbö
Finns som oftast en sårbarhet i dina dikter, som jag tycker du utrycker så bra.
2008-02-23

  Maria Zena Viklund
vackert uttryckt om kärleken och dess smärta och längtan, applåder!
2008-02-23

  Night Soul Woman
Wow! Så underbart och innerligt skrivet!
*applåder* min vän! :)
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel