Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stelhet / helhet / ensamhet

 

Avsaknaden av ljus - det kompakta mörkret
reste sig mellan henne och världen.


När kölden spred sig genom själen
och tårarna frös på kinden
som stelnade toner av en vintersorg

 

var ensamheten total




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-06-03 12:04



Bookmark and Share


  stannar kvar
Kall och sorglig. Vackra ord.
2005-06-12

  Hans w-art Westlund VIP
låter mitt betyg tala...
2005-06-07

    Johanna Ljunggren
Vacker rythm och fin balans mellan orden i din beskrivning av den hemskaste av känslor...
2005-06-05

    Bodil Sandberg
En dikt som berör - mycket stark och smärtsam
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad