Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tekannan visslar utan att tjuta! *oi oi oi*



Eftersom allt gick åt skogen
tänker jag ta en sväng i skogen
och titta hela tiden på marken
där blomknopparna sjunger om våren.

Jag antar att sedan måste jag återvända
till vad jag kallar mitt hus och mitt liv och
därefter dansa efter någon annans röksignaler!
Nähä! Detta låter ju ologiskt!




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-23 17:27



Bookmark and Share


  Carlita
en text med skön självdistans, gillar särskilt

Eftersom allt gick åt skogen
tänker jag ta en sväng i skogen
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Men du, naturen är ju ett underbart ställe att söka upp när man mår dåligt i själen.
Skogen, havet...
Jag var själv ute i naturen i dag. På långpromenad.
Hade du varit där hade du fått en bamsekram i februarikylan.

Dansa aldrig efter någon annans röksignaler, Pocahontas.
Dansa till ditt eget hjärtas rytm.

\"Oi, Oi, Oi\" påminner mig om en låt med samma titel med punkbandet Cockney Rejects.
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman