Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livspoesi och min allra första video här på poeter:)följ länken: http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=7592


Video!Djurlivet förgyller dagen!


Grannens kisse gnider sig på trädkvisten!
En snövit hårboll bland höstens fallna gulbruna
löv med blå ögon kramar om trädkvisten,
smeker sin päls på den grova ytan och lämnar
sina rivmärken som ett visitkort på kvisten.

Åh du fina kissemissen, våren är på väg
och min katt är svart och vit; ni kunde
ha det fint, men stackaren är kastrerad
och nu sitter han mitt emot dig och bara
beundrar din skönhet, luktar på trädet du
gned dig på. Åh min Prince, min vackra katt
du får lukta på blommorna när våren kommer
äta gräs, jaga fjärilar och äta en mus eller två.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-24 13:22



Bookmark and Share


  noname_realmind
Finfin video! Så söt tecknad han är på nosen sin... Och en söt dikt. Visst förgyller djurlivet dagen! :))
2008-02-26

  Inkarasilas
Ah Pälskling, lilla tjocka fina kissssen, kramar ihjäl, ja låter som en jollrande otäcking här, aaaaaah så söta *gulledullebangsmoochie* Detta är en fin kommentar, jovisst det.
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Härligt gullig kattdikt.
Och du är som en liten gosig kissekatt, du.
2008-02-24

  aol
gllas vackert
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman