Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paus


sätt dej längs vägkanten en stund
invänta dej
du kanske dröjer
du söker
din väg

dröj dej kvar
i tystnaden
vila från tangenterna
från omvärlden
och intryck

rensa bort ogräs vid kanten
töm tankar
finner du tillståndet
av
bara vara





Fri vers av jardan
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan