Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomträngandet



Extatisk dans.
In i känslovirveln
Solen lyser i mitten
¤
Upphöjda händer
utanför virveln
.
Fingrarna alstrar
regnbågens färger
.
Sedd genom den
hängande kristallen
Prismatiska fragment
.
Drömrollen

Ljus
Mörkret
Ljus

Drömrollen

Spinn vidare
Genom tunneln

Liv
Döden
Liv

Öppna dina ögon
Blixtens nedslag
Stenen i bröstet
tudelad

Fågeln flyger
ur munnen

Kroppen tas emot
i jordens famn

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 442 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-02-25 11:17



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Dervisch virvlar rum, suger upp färgspektra och lägger ned kropp, vilar nu, jaaa öh låter gone, ditt fel. Härlig rörelse i dikten.
2008-02-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Här får jag gåshud..Underbart alstrat/B
2008-02-25

    Bodil Sandberg
oh man lyftes in i denna känslovirvel...dina ord ger mig många lyriska och vackra och dramatiska bilder!!!!
2008-02-25

  aol
vackert livets dans sen slutligen jordens famn omsluter kroppen
2008-02-25

  Markattan
En färgstark och bildrik förmedling.
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
\"Prismatiska fragment\"

Oerhört uttryck!
2008-02-25

  prinscess VIP
vad vackert
2008-02-25

  DanSan
*****************************

Helt underbart målat på din palett!!!
Livets cirklar sluts i den liggande åttan!
och vi tar åter ett par steg framåt på
vår väg mot horisontens rand . . .

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

*****************************
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman