Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Rev.)


BLOMMA!


Jag, en blomma
blommar ut
blommar ut just för att blomma
för att ge en enda blommande blomning
till slut.

När jag blommar
se då livet,
livet som blommar och slår ut
slår ut i en endaste blomning
till slut.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-26 10:00



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vad vackert du har skrivet om livet..Underbart!/B
2008-02-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
*Blommande blommeri*
*kan livet vackrare bli*
*medans tid ännu är*
*tar jag ofta, en titt, där!*
**Blommande diktat, här!**
2008-02-26

  Nasrin
mycket vackert.
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Starkt och sant.
Ferlin skrev om att få en blomst i paradis.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors