Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlighet

  Stanna tiden, få allt att bli tyst

Få måsarna vid havet att inte säga ett knyst.

Få all musik att sluta, få bort varje not

Få  allting att stanna: Sluta att snurra jordklot!   

~o~

Få alla mina minnen att försvinna

Mitt hjärta har slutat att brinna.

~o~ 

Vinden kan få fortsätta att susa genom nyutslagen björk...

...låt bara ingen få veta... att jag är så här mörk.

~o~




Fri vers av fallen
Läst 756 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-26 20:56



Bookmark and Share


  hjortfot
Vackert!
2015-05-04

  maria laakso
MM... så fin! Jag känner nästan likadant i kväll men jag kän ju säg att jag känner igen mig. SKIT BRA!
2008-04-07

    Ivy-Jean
mörkaste mörk, men jeez så bra!!!
2008-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Aj, aj, vågar man då,
i strumplästen tassa
på, och med skriveriet
prassla på, förstår, att
man inte alls, skall rassla då!
Men hoppas, att allt skall ordna
sig för Dig... Att det blir okej...
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen