Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Till ett barnbarn.)


LILLA ALMA


Alma, lilla Alma,
så näpen, så söt.
Ett drygt kvartal är du redan,
underbar frisyr du visar upp.

Du äter, du rapar;
resten kommer också ut!
Ditt leende så underbart.
Vem smälter inte då?

Alma, lilla Alma,
ett tryggt barn som det verkar.
Fina föräldrar har du.
Älskad du är.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 08:40



Bookmark and Share


  mare VIP
..så fint du skriver om din lilla Alma....
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors