Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUST och ORK i livets bergodalbana

Orden har sinat
inga tankar kommer ned
kommentarer når inte
tar in det fantasiska
men sen
stiltje
berörs
upprörs
tomheten tar över
ser inte längre våren
hör inte hur den kallar
sätter mej ned och väntar
missnöjet sprider sej
ketchupflaskan är tom
hällde för snabbt i min skrivarglädje
som oftast efter devisen
allt
eller
inget
lär att inget
har betydelse
bara småputtra
ge det lilla
gå som på tomgång
tråkigare
fortsätt då din bergochdalbana
men sätt dej åtminstone ned !




Övriga genrer av jardan
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-29 15:59



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Detta tillstånd är precis mitt eget, just idag. Somliga dagar är bara hopplösa. Det enda som är bra med dem, det är att de tar slut....men du fick i alla fall en massa bra ord på detta!
2008-02-29

  Larz Gustafsson VIP
ALLT NU, som en gammal anarkistisk paroll ljöd.

\"Desperado, fyll ett glas med vatten, drick det i natten...\"
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan