Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

burkar med skimmer

skrivarglädjen fantastisk
beskriv bedrövelser
sorger
elände
hittar små korn av glädje
vad blir det
strunt i det
glädje i skrivandets stund
letar i skrymslena efter nya grepp
försöker ramla ur invanda spår
fnular och fundrar bland skogens sus
sätter mej och gläds
över förmåga och ljus
datortomografin väntar
strålar läser lungor
letar vidare
i mitt skafferi
burkar
med
stänk av skimmer




Övriga genrer av jardan
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-03-02 10:50



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
....och där var ju redan en hel burk!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan