Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evert, förebild eller...

hör det välbekanta hasandet
snart kommer harklingarna
om jag inte låtsas se honom
mumlande - jaja jag ställer det här
befarar det värsta
igår var det kissemuggen...
\"jag skall dö med stövlarna på\"
underbar inställning från 93-åring
luftar cyklar för personalen
\"byter\" upp sej till fräschare rullator
Fru Karlsson inte speciellt glad över skamfilat, smutsigt fordon
\"rymmer\" vid utflykter
smyger ned mat vid festligheter
dessutom
håller han sej med egen baderska - s.k
kommer regelbundet för div. göråmål
skapar avundsjuka bland herrarna
damerna snörper på munnen
fnyser
jaså han på 5:an
leende lever han
opåverkad !

senast upphittad i kylrummet




Övriga genrer av jardan
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 16:00



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, jag skulle nog vilja ha lite av Everts ande när det blir min tur, om jag nu blir så gammal. Vilken härlig berättelse du serverar oss idag! Tack för denna läsning som fick hela mig att le! Applåd
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan