Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lundbergs konditori

hon sågs där vid sitt bord
med smörbullen
ensamt tedrickande
klockan styrde hennes liv
ofrihet
måsten
förväntningar
vem bestämde
kunde hon få styra
\"så länge du bor hemma\"
ringde orden
hon hade i alla fall lurat dom
på minuter
frihetens timma slog
när hon valde bullen
framför hemfärd
modet svek
busschaufförens igenkännande
bitterheten
välkomnade henne i hallen
locket på
hon drömde om morgondagens

smörbulle







Övriga genrer av jardan
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-04 10:41



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
\"klockan styrde hennes liv ofrihet måsten förväntningar\" oj oj det här känner vi igen och jag blir matt av blotta tanken på hur livet såg ut när det var som värst....Tack för din text, nu ser jag att det inte som värst längre!
2008-03-04

  mare VIP
..tur att vi har våra drömmar.....om vår framtid....bra tankar...
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan