Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten till det skrivna ordet

svårtytt elände
nya känningar
elände berikar ingens liv
bara en oundviklig del
krämpor aldrig så intressanta
att de skall ventileras
det finns dagar
då man måste lyssna
till viskningar utanför fönstret
dagar då
bottenkänning
dagdrömmeri
minnen och fantasier
samt
fysisk flykt är en självklarhet
omgivningen tillför mängder
ändå nuets ensamhetsbehov
men flyr jag ?
till tangenten
till fantasier
i den uppdiktade världen
denna glädje
i det skrivna ordet
är vi många
är det en massflykt ?




Övriga genrer av jardan
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-04 17:40



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ord.. kan förvränga, förtränga verkligheten..göra den vacker eller ful.. man kan själv välja
2008-03-06

  -Ulla Tilemo- VIP
Tror inte det är en flykt FRÅN utan TILL. Flykten till vår gemenskap, ur ensamhetskänslor och bekymmer. Här delar vi glädje och sorg med varandra. Det är ändå STORT tycker jag! Tack för dina ord, nu ser jag ljusare på denna tunga dag! Applåd
2008-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Kanske är det så att du söker, inte flyr.
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan