Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martyren

vilket ansvar hade han
lät sej utsättas
osäkerhet, ovisshet och kyla
präglade hans hem
avkommorna drabbades
besåg
hånades
uthärdade
terrorn fortsatte i invanda spår
en människa med mycket makt
maktmissbruk
brist på revolt
kyla och ironi
ersattes stundvis
de invanda spåren
gav trygghet
ett liv i martyrskap.




Fri vers av jardan
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan