Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan inte älska någon annan om man inte älskar sig själv


Det är bara du som har svaren

Det är bara du som vet
Det är bara du som har alla svaren
Du måste vända ut och in på dig själv
för att hitta det du söker
Var inte rädd
Du måste bli vän med dig själv
Du måste bli starkare
och bara tänka på dig själv
Du kan inte älska någon annan
om du inte kan älska dig själv
Sök på djupet
njut av den smärtsamma tystnaden
njut av den skrämmande ensamheten
Först då
jag lovar dig
kommer du att kunna besvara din fråga
och först då
jag lovar dig
vet du om det är det svaret du vill ha...




Fri vers av Charly
Läst 716 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-06-07 13:19



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Mitt i prick. Så förhåller det sig.....
Gudarna ska veta att jag letar, måtte din dikt hjälpa mig i sökandet!
2007-07-01

    ej medlem längre
griper mig denna text... även om det är gamla sanningar... tack för att du påminner
2005-06-11

  swimsus@gmail.com
Förståndiga ord...
2005-06-07

  Hans w-art Westlund VIP
säger inte emot dig...
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly