Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår fantastiska bukett

Jag vill inte sluta utan att åtminstone ha försökt säga det
du har lärt mej ljus
tillsammans sådde vi
en klocka klämtade
när det var dags
för parning
stolthet över våra blommor
liten bukett av glädje, styrka
och kärlek
ljuset en följeslagare
nu
råder mörker
i den igenvuxna skogen
snälla, ta ned de dystra granarna
tallskogen skymmer
ljuset
du lärde
mej




Fri vers av jardan
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 16:08



Bookmark and Share


  anits VIP
En text som väcker tankar
bra
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan