Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla kan vi misslyckas, men ibland vore det bättre med en yrkespaus...


Inge Flyt, känns han igen ?

Hela veckan har det jäklas
månen planeter va fan händer
enda vapnet humor
Självklart stöter jag på
Fel man på fel plats
efterlyser då
en sållningsmaskin
där man efter plågsamma misslyckanden
samt miserabel förhållning
förpassas till Marabou
utan mänsklig kontakt
packandes Japp
8 i varje låda
eller
en mer human variant:
vips när yrkesutövningen inte är till fullo
så befinner man sej på den soliga takterrassen
påtandes i rabatten
för att när tiden var lämplig
återgå till sin syssla
vilket ibland skulle bli

aldrig




Övriga genrer av jardan
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 15:34



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Time out, jag säger bara time out.....och Toblerone, så gör en Mona Sahlinare!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan