Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU har jag det

.. det bästa med att dikta
är att man får uppdikta
en bra historia
kan alltid göras bättre
lägger till
drar ifrån
dröm och fantasi
någon annans värld
lärorikt
inte bara underhållning
för mej
ibland också för dej
dom ringde idag
från Bonniers och sa
du kan hämta det nu
pris från 2007
beställde en limo
ringde Bettan
nu drar vi
så sitter vi här
längtar make och gran
hinkar champagne
badar fossingar
i mineral
väcks av grannen
\"dom är här nu\"
hm leveransen av
myllan
redan kl sju




Övriga genrer av jardan
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-17 09:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Myllan är här nu- underbart slut på en fin text
2008-03-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Ljuvliga drömmar..... måtte myllan förgylla din trädgård så att dina vackra dikter får den underbaraste jordmån.... applåd
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan