Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haaaaa - iiiiiii - kuuuuu




Vilda markers fukt
Vulkanernas explosion

Havsbävningens våg
  ◊  




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-16 21:08



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Trodde först att det skulle vara Hiii- ha, men förstår att den vågen var bra mycket längre söderut.
2008-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Vildmarksfukt
Ängsmarksfukt
Mogen frukt
och ljuvlig lukt.
2008-03-17

  Ola Rydberg
vackert och kraftfullt
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman