Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Poesi för vår överlevnad\"


HOPPET


Vattriga dimmor
drivande över grön däld,
någon svarar tvekande,
det goda ljuset faller

Solens strålar strålar
tid finns ännu,
livet vaknar,
livet tvekar.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 08:53



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Tack för din fina kommentar!
(Ja, vattrade känns onekligen som mer korrekt svenska...)
: )
2008-03-18

  lodjuret/seglare VIP
Nog är det poesi alltid
och vattriga är nog helt rätt här
vattrade hade nog även det
som passat in

texten får förstås
trenne vårlökar att sätta i jorden
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors