Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skald som tappat orden.

Tvivlen skär hans arma kropp,
en skald som tappat orden.
Orden fanns där, på fingertopp,
men sjönk så djupt i jorden.

Ensam skald vid världshusborden,
snart är glaset slut.
Jag som hyllats runtom på jorden,
folk älska min debut.

Inget kommer från pennan ut,
tankarna är tomma.
Minns sen vårens attribut,
en skör och lila blomma.

Sakta börja pennan skaka,
med glädjen kom hans ord tillbaka.




Bunden vers (Sonett) av Thommy
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-17 18:28



Bookmark and Share


  Erik L
Bra skrivet om en känsla som på sätt och vis känns igen.
Ett hoppfullt slut var inte heller helt fel!
2008-03-17

    Bodil Sandberg
Det här är helt underbart bra...så väl du fångat känslan..
\"orden fanns där på fingertopp men sjönk så djupt i jorden\"

och stimulansia av vår

\"sakta börjar pennan skaka
med glädjen kom orden tillbaka\"

applåder!!!!!!
2008-03-17

  Lyckohäxan Enediel
Riktigt bra skrivet...slutraderna ger mig en skön bild av iver...
2008-03-17

  thyra
Våren är en stor inspirationskälla! Fina rim fann du också :)
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy