Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPTIMISTISK FÖRÄNDRING


Jag andas,
andas förhoppningens sötljumma vind.
Förändringar, förändringar
ännu kvar på vårt ranka skötbord.

Förändringar, förhoppningar,
torr ökenvind ännu ej helt borta.
Friskhetens förhoppning
tränger dock på.

Låt oss tillsammans hoppas
att förhoppningar är att lita på.
Hoppas och tro
att vi alla har något att hoppas på.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-18 11:45



Bookmark and Share


    Maria Malm
Alla ska vi ha något att hoppas på, stort som smått..ett positivt tänkande kan förändra..
2008-03-20

  Nasrin
hopp är ett befjädrat ting som bygger bo i själen- och sjunger sången utan ord- och sjunger utan slut--.
2008-03-19

  mare VIP
...bra tankar om hopp...
2008-03-18

    Bodil Sandberg
Ja må alltid förhoppnings varma vindar famna oss

applåder!!!!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors