Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans där bortom.

Stilla tankar leker,
bort mot horisont,
som solens strålar smeker
på bred och enad front.

någonstans där bortom
en tanke börjar gro,
den väcks till liv ånyo
på regnbågsfärgad bro.

Från djupet av en himmel
som aldrig synes bli,
kom gnistrandet av stjärnor
som regnet släppte fri.

I droppen av en tanke,
kom fallande mot mig,
och träffade mitt huvud.
–Jag tror jag älskar dig.




Fri vers av Thommy
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-18 20:40



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Yaaay så fint!
2008-03-20

  Bodil Sandberg VIP
Mmmm..njuter dessa kärlekens varmaste ljuva ord!!!!!!
2008-03-20

  Erik L
Finfin dikt!
2008-03-18

    JJ VIP
\"I droppen av en tanke\"! Verkligen snyggt formulerat! Hela dikten från början till avslut är kanon! Bockar och applåderar! Mvh. JJ.
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy