Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mitt barn så tryggt.

Bred för mig din vita vinge
ut och håll mitt barn så tryggt.
När nattens mörker skrämmer henne,
jaga det på flykt.

Låt henne vila i ditt ljus,
i skön behaglig dröm,
i dofter från din faders hus,
så söt och bräckligt öm.

Vaka över hennes själ
i stunder jag ej kan.
Din vinge håller henne väl,
du ängel som hon fann.




Fri vers av Thommy
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-21 20:53



Bookmark and Share


  aol
härlig öm vacker poesi suverän gillas
2008-03-27

  Bodil Sandberg VIP
Du Thommy jag får gåshud..den här är så otroligt fin..jag sjunger den..det vackraste bokmärke..applåder!!!!
2008-03-26

    AngelOfDarkness
Detta var en bra text (:
2008-03-25

  Lyckohäxan Enediel
En fin vemodig stämning här...gillar den :)
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy