Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen bärs av minnen blott.

Månen bärs av minnen blott,
som skiner natten lång.
Där själar sväva i en ström
av ljuv musik och sång.

Stoft av drömmar slagit hål
i himlavalvets djupa blå,
och önskningarna bringat fram,
det ljus vi ofta tittar på.

Och när man bär på äkta känslor,
som kärlek eller hat,
man ser med klar och tydlig blick
dess ofantliga format.

Jag ser och hör dess vackra sken,
som lyser ned på mig,
och ljudet av en kör mig nå,
för att jag älskar dig.




Fri vers av Thommy
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-21 20:08



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Du är så otroligt duktig Thommy..stämningarna du skapar med dina ord och när jag så älskar månen och dess magi så blir det här ett självklart bokmärke och applåder!!!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy