Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljuv romantisk dröm.

Jag bär en mjuk och stilla tanke
liten skör och öm.
Så finstämt bräcklig i sin glans.
En ljuv romantisk dröm.

En tanke, nej, en känsla mer
pirrande i kroppen.
Värmande behagligt skön,
ja allt känns bara toppen.

Jag möter henne varje dag,
hon ofta klänning bär.
Idag så sa hon hej till mig,
jag tror att jag är kär.




Fri vers av Thommy
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-21 19:39



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
o så fint poetat Thommy!!!!Underbart romantiskt!!!
2008-03-24

  Lilla My* VIP
Så gulligt och döloveit fiint**
Lycka till*;)
2008-03-21

  thyra
Rar känsla du förmedlar :)
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy