Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan verklighet.

Ord om våld och övergrepp,
om lidandet och svält,
om hårda stormars härjning,
förlisning av ett skepp.

Jag pumpas till jag brister,
jag klarar inte mer,
vill ut ur nyhetsflödet
som inte nånting ger.

Jag vänder mig till verklighet
av mycket annat slag,
där ord som GE och ÄLSKA
kan höras varje dag.




Fri vers av Thommy
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-22 23:07



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja ibland blir det en övermäktigt..och man måste värna sig..i en annan verklighet!!!Så är det ju bara!!!Jättefint poetat!!!
2008-03-26

  Erik L
Bra budskap i texten!
2008-03-24

  Lyckohäxan Enediel
Mycket vacker tanke om en annan verklighet...den verkligheten låter mycket bra!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy