Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träffade \"mågottav\" igår

hon tog mej till ett cafe´
inget vanligt ställe för latteälskande vänner
här fanns böcker för själen
hon gav mej tre

hon tog mej till en restaurang
där serverades den godaste mat
på bordet fanns de vackraste blommor
vi bestämde oss för Ranunkel

hon förde mej ut på vågor av samtal
lugnt, sansat, skrattande
gav hon av sina 162 cm
klokheter, fromhet, även bitsk analys

hon gav löften om nya träffar
med närhet
och vardagliga episoder
\"mågottav\" gav mej en natt fylld av sömn





Övriga genrer av jardan
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-26 11:21



Bookmark and Share


    Bögen
Låter som ett sant möte. Och viket vackert namn hon har!
2008-03-29

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, vad härligt....när det finns någon som man behöver, just när man behöver det. Det låter som \"min ängel\" IngMarie, som jag snart ska träffa. Och så fick du sova gott......applåd
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan