Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hack i häl


Välj dina vägar
Välj dina ord och gärningar
Minsta fel
förföljer dej som djävulen

hack i häl
hack i häl

Han biter efter dej
och får tag ibland
Såren blir fula
djupa
onda

Lusta
Impulsivitet
Ögonblickets tillfredställelse
kan komma att ge
ditt hårda svarta straff
Att förneka
förtränga
fungerar sällan
Det finns alltid någon som minns

hack i häl
hack i häl

För all tid är du förknippad
med ditt dåliga val
För all tid minns människor
- Du var den som svek
Känner du hur han nafsar efter dej

hack i häl...
hack i häl...

Jag försökte varna dej
Jag försökte vädja till ditt hjärta
men du valde
Lusta
Impulsivitet
Ögonblickets tillfredställelse
Du valde dej själv
Din lycka
Dina barn kom på andra plats

och det kommer att förfölja dej

hack i häl
hack i häl

de skavsåren slipper du aldrig...





Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-06-12 19:20



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
Förföljer mig hack i ...
2005-06-12

  Ola Rydberg
Otroligt stark
och vemodig
bra skriven
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon