Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karga landskap.

Karga landskap bär min fot
och solen bländar hårt.
Tror jag detta gör min bot,
för att jag har det svårt?

Kommer nån att strö sitt stoft
av guld och fromma drömmar,
över mig som blommors doft
i bäckens kalla strömmar.

Jag trampar på vad jag förmår
på stigen utan mål,
taggar river svåra hål,
i själens törnesnår.

Jag vill så gärna bryta lös,
och inte va din slav.
Du skratta åt mig och du mös,
då jag min kärlek gav.




Fri vers av Thommy
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-27 18:51



Bookmark and Share


  Erik L
Bra text på alla sätt. Jag tycker att de tre första verserna är riktigt bra men jag tappar lite intresse i den fjärde, som inte kom upp i samma nivå som de tre förestående.
2008-03-29

    JJ VIP
Vi är nog alla lite av slavar under kärleken... Fin dikt Thommy! Riktigt fin! Mvh. JJ.
2008-03-28

    Bodil Sandberg
Rytm känsla form..handling..finns alltid att njuta här på din sida Thommy..karga landskap är suveränt vemodsvacker!!!!applåder!!!
2008-03-28

  Lyckohäxan Enediel
\"Jag trampar på vad jag förmår
på stigen utan mål,
taggar river svåra hål,
i själens törnesnår\"
Väldigt bra beskrivning av den jobbiga biten vi ska igenom i livet...snygga rim (som alltid!)
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy