Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur rummet glider tiden.

Ur rummet glider tiden
var gång du vandrar in
jag känner mjukt av friden
som smekning på mitt skinn

Min tunga saknar talet
du bländar mitt förstånd
jag gläds jag tog det valet
från ensam vagabond

Du ger mitt liv den mening
jag sakna som allena
där själen får sin rening
i känslor vi förena

Så låt nu tiden stanna
och ta mig mjukt i famn
le med ögon granna
och viska tyst mitt namn




Fri vers av Thommy
Läst 489 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-18 21:13



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Finstämd hyllning (eller önskan?)! Titeln är underbart bra!
2008-05-24

  Bodil Sandberg
Härligaste varma rader Thommy..underbart!!!!
2008-05-24

  Carlita
fint thommy, du behärskar orden väl med känsla
2008-05-18

  Erik L
Väl och ömt skrivet!
2008-05-18

  thyra
Vacker känsla och mjuka rim i din dikt. Fint!
2008-05-18

    sunnanvind
Underbart....särskilt slutet...mm...
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy