Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På oceanens vindar.

På oceanens vindar
bärs känslor fram med storm
som om varandra lindar
till ny och vacker form

Måsarna dom plockar
på vågens högsta kam
de känslor som där lockar
i skummet titta fram

Flytande i tiden
diffus och lite kärv
men mjuk som vacker siden
berör den varje nerv

Och skapar där ett eko
som inte någon hör
det ljungar mellan väggar
av känslor som förför




Fri vers av Thommy
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-31 18:53



Bookmark and Share


  Erik L
Fin dikt!
2008-04-02

  aol
så vacker poesi så vackra bilder
2008-04-02

    Bodil Sandberg
Blir man salig eller blir man salig..mums att läsa..mums att skåda dessa mäktiga bilder du ger..taack Thommy!!!!!
2008-04-01

    JJ VIP
Hela dikten är bra! Jag vill bara säga det innan jag säger att andra versen ger mig väldigt fina bilder, skummet, vågens kam! Snyggt! Mvh. JJ.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy