Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina honungslika läppar

 

 

Jag lovar om jag bara

skulle få träffa dig,

smeka dina ögon

och

smaka på dina

honungslika läppar

 

så skulle jag smälta.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 543 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-01 00:03



Bookmark and Share


  aol
jättevacker dikt
2008-04-02

  Aisha VIP
...åh...Manal vilken fin text....och så sött och gott det låter....mmmm.......
kram från Aisha
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal