Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om mig och min sida.


Vem är du som bär mitt namn.

Vem är du som bär mitt namn
och skriver dessa rader,
likt en son du känner han,
som jag, alltid kallat fader

Nimmer gör vi samma sak
som vore vi två bröder,
skyr och älskar båda två
med härlighet som glöder

Jag tycker om att läsa det
som du nyss har skrivit,
din sida av mig får mig att
älska allt du givit.




Fri vers av Thommy
Läst 487 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-05 20:10



Bookmark and Share


  Diffusiaria
vacker
2008-04-22

  Gunilla VIP
Så tillfredsställande att läsa vad du har skrivit!
För dig att du har mod att tillstå,
för mig som beundrande ler åt mod och text!
2008-04-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert och storslaget...Applåder i massor!/B
2008-04-14

  Bodil Sandberg VIP
Helt underbart Thommy..du och din sida är Bara BÄST!!!!!!
2008-04-10

  Starfish-Aura
Så fin och bra rim!
jag blev glad av att läsa den!
//Mjao
2008-04-09

  Björn Karlsson
Jag tycker mycket om den här
det är bra att se på sig själv i tredje person i bland
och få perspektiv på alla ens sidor

Bravo
2008-04-06

    JJ VIP
Ja vi har nog alla lite dubbla personligheter som skriver... Gillar din dikt som klart bevisar att du har en tanke i din text! Applåderar! Mvh. JJ.
2008-04-05

  Lyckohäxan Enediel
Thommy...du är precis likadan som din sida :)
Vilken härlig dikt det här var...känns som att du visar dig själv uppskattning på ett blygsamt sätt.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy