Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hybris

Jag lever för kalabalik och extas
för kalas som får sköra glas att gå i kras
Jag lever för händer och bränder som brinner
för tid som aldrig hinner och förlorare som vinner.

Jag skrattar åt faror och slår sönder murar
jag skiter i risker och svindlar och lurar
jag smiter från smällen, andandes krut
men utan att chansa; hur fan står man ut?







Fri vers av Tigerlilja|
Läst 641 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-09 01:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hybris kallas det bara om det är orättfärdigt, men som allsmäktig gudinna, femme fatale, må du vandra o leva, nå extas, samt oss lura

det är rättfärdigt
du är en gudinna
2011-11-10

  Quasimodo
Tålamod och väntan!
2010-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Fart & fläkt & fara.
Living on the edge.
Det här känns gott.
2008-04-09

  blåljus
skön inställning! livet är för fucked för att verkligen ta på allvar, låt det bära eller brista =) mkt tilltalande hihi
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|