Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrof

Jag sköljer över dej som en
flodvåg

Jag rubbar din grund som ett
jordskalv

Jag far genom dina himlavalv som en
meteor

Jag är en katastrof

Och ändå står du där och väntar?




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-06-16 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon