Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara flumm. otroooligt flumm. På tal om dofter och sådant....


mina meloner

 

Idag luktar jag melon
och höfterna de svänger
Men om du tackar nej
får vi väl gå och dofta nån annanstans

 

jag och mina meloner




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 753 gånger
Publicerad 2005-06-17 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rolig självutlämnande, tycker om
2007-01-01

    carimba
heja, med melondoft och din talang att uttrycka dig så kan du komma långt
2005-06-18

  Markattan
Härligt och lättsamt!
2005-06-17

  Hans w-art Westlund VIP
mycket kvinnlig sinnlig dikt. önskar du var i närheten så man kunde lukta och se... :)
2005-06-17

  Håkan Eklund
jihooo!! erkänner mig fångad av flummet. seriöst fanns det ideér här. idag doftar jag melon är vackert formulerat.
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad