Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsticka


Som pojken med solstickan
tänder jag många eldar

men likt dem
brinner mina snabbt ut

Släpp taget flicka
innan du bränner dina fingrar




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-06-17 12:04



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Snäll uppmaning av dig..bara så man vet!! Den varningen får man sällan...Använder tändare numera! !
2005-06-18

    Bodil Sandberg
Snyggt
2005-06-17

  madinsane
*blåser på blåsorna på fingrarna* att man aldrig lär sig!
2005-06-17

  Markattan
Bäst då att flickorna håller sig på avstånd... ;o) Snyggt knåpat.
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP