Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kala grenens yttre kvist

På kala grenens yttre kvist
där regnets droppar hänger
här får dom kort en liten frist
i vårvarm vind dom svänger

och glittrar likt små stjärnors glans
en afton i april
i solens sken dom ger nyans
av allt och lite till

Som diamanter lockar dom
mitt öga till att se
att jag var blind som
inte såg, att våren gjort entré




Fri vers av Thommy
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-14 18:35



Bookmark and Share


  isabel louise
Jag ser våren och jag ser kvisten! Vacker poesi!
2008-04-18

  Gunilla VIP
Jag SER det du beskriver så underbart vackert i din dikt!
2008-04-18

  Elaine.S VIP
Så finstämd och vacker , jo, helt plötsligt kommer den, våren
2008-04-14

    sunnanvind
UNDERBART!!!
2008-04-14

  thyra
Bildrikt vacker och fin rytm!
2008-04-14

  Bodil Sandberg
Jag ser bilden..\"och glittrar likt små stjärnor en afton i april\" ..helt underbart Thommy!!!!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy