Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad rimmar på orsak


ibland ibland det händer

 

ibland ibland det händer
att inte någon ser
de sakerna som händer
de sakerna som sker

ibland ibland det händer
att inte någon tror
att sakerna som händer
de händer där vi bor

ibland ibland det händer
att inte någon ger
sin hand till andra händer
när någon om det ber




Bunden vers av Daniel_78 VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-14 21:52



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
En helt underbar rytm i den här...verkligen bra skapat.
2008-04-17

  Saga-Sofia
avsmak.
2008-04-16

  Erik L
Bra skrivet och jag gillar det upprepande som ger texten en särskild och passande rytm.
2008-04-16

    Maria Malm
Finurlig och fin. Man tror alltid att det roligaste händer någon annan stans.
2008-04-16

  Gunilla VIP
Så fint!
Så klockrent!
Bokmärker!
2008-04-15

  Carola Zettergren
Suveränt på alla sätt och vis!!!
TACK FÖR DEN!!!
2008-04-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
orsak
storsak
när det händer
om inte vet var
man har sina händer!
Finurligt Du fick till det!
********************
2008-04-14

  * Ammi *
bullbak, kanske?

hursomhelst det händer verkligen .. mycket!
2008-04-14

    Lynx
Mjukt, härligt rullande text. Fint!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP