Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där ryms hela universum.


det finns ett litet hål
precis innanför ditt hjärta
där allt du svalt
stått emot
alla miljontals slag
och tårarna som aldrig kom
samlas fylls på
rinner över
färgar
dina vener så mörka



där
precis innanför ditt hjärta



det finns ett litet hål
i de sorgtunga skyarna
där hennes blick faller igenom
hela världen får plats




och aldrig
åter

lämnar dig ensam
























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-16 01:56



Bookmark and Share


    Cronopio
Ja. Den första strofen är magisk. Pockande, förtrollande. Tröstande. Jag känner mig vaggad.
2009-09-21

  Carola Zettergren
AHHHH RAKT IN I HJÄRTESJÄLEN!!!!!
2008-04-18

  Sländan
Det här är hur bra som helst!

\"det finns ett litet hål
precis innanför ditt hjärta\"
-det berör..
2008-04-16

  Hannadraken
När du skriver såhär rör du djupare än någon annan poet härinne. Du är en stor poet i min värld. Hoppas du är det i din också!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP