Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det sagt . . .



Det är inte att jag flyr ifrån dig,
det är vad som får dig att tänka
som du gör, som får mig att vilja
hålla ett bestämt avstånd mellan
dig och mig.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 591 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-04-16 16:47



Bookmark and Share


    Nattviol
just så..
tankens kraft
är oerhörd!
bra!!!
2008-04-20

  Maria Zena Viklund
ja tanken, så stark. hur den kan skapa avstånd och närhet
2008-04-19

  Bodil Sandberg VIP
Så sorgesamt orden darrar för mitt öga...ändå finns det en bestämd känsla av orubblighet här..känslan föres fram så snyggt!!!!!
2008-04-19

  Lejonhjärtas poesi
Det ligger mycket vishet bakom dessa ord och vacker är poesin!
2008-04-19

  Mona*
Hur vet man vad någon tänker? En tänkvärd text.
2008-04-17

  Carola Zettergren
Mycket snyggt poetat!!!
applåder!!!!
2008-04-17

  Lilla My* VIP
Ord och inga visor!!
Kort och koncist!
2008-04-17

  Ola Rydberg
Mhhm
smart kortis
2008-04-16

  Inkarasilas
Nä det är osagt vännen, fyj fan då, jag är ensam nu, din svekfulla snygging. Ujujujuj :/
2008-04-16

  nettizen
*s*
ja, allt går ju att säga med andra formuleringar.. :)
Snyggt snidat!
2008-04-16

  Ilona _L
Så snyggt skrivet.
Been there...done that!
2008-04-16

  aol
den karlen tar nog lärdom bravo gillas
2008-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...Undrar om det där gäller mig...
Gulp...Svälj...
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman